AUTOMAATIO- JA OHJELMISTOSUUNNITTELU

Räätälöidyt palvelut tarpeidesi mukaan

Toteutamme automaatiosuunnittelun tarpeidesi mukaan. Pääasiassa suunnittelemme automaatiojärjestelmiä kokonaisprojekteina, joihin sisältyy myös asennus ja käyttöönotto. Teemme myös pelkkää suunnittelupalvelua ja olemassa olevien koneiden dokumentointia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Käytämme suunnitteluun nykyaikaisia CAD-ohjelmistoja, joiden tietokantaominaisuudet tehostavat suunnitteluprosessia ja valmiiden asiakaskuvien luontia. Käytössämme on WSCAD sekä CADMATIC Electrical. Pystymme automaatiosuunnittelun lisäksi myös sähkösuunnittelun ja mitoitukset.

Olemme käyttäneet projekteissamme mm. seuraavien valmistajien ohjelmistoja ja komponentteja: Beckhoff, Omron, Siemens, ABB ja Schneider Electric. Pystymme tekemään logiikkaohjelmoinnin lisäksi myös HMI-käyttöliittymiä (kuten kosketuspaneelit ja selainpohjaiset käyttöliittymät).

Luovutamme asiakkaan käyttöön kansion suunnitelmista ja dokumenteista. Kansio pitää sisällään myös suunnitelmat sähköisessä muodossa sekä projektiin tehdyt ohjelmat. Ohjelmien ja dokumenttien luovutus asiakkaalle on tärkeää koneen elinkaaren aikana tehtävien muutosten tai vianetsinnän varalta.

Autamme asiakkaitamme parantamaan

tehokkuutta ja kilpailukykyä