Teollisuusrobotit

Toteutamme erilaisia robottisoluja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Käytämme ratkaisuissamme pääsääntöisesti Fanuc-robotteja, mutta tarvittaessa pystymme toteuttamaan robottisolut myös käyttäen muita merkkejä (esim. ABB, KUKA, Yaskawa).

Yhteistyörobotit

Yhteistyörobotit ovat uusi robotiikan muoto teollisuuden tarpeisiin. Yhteistyörobotit ovat kompakteja, turvallisia ja helposti ohjelmoitavia eivätkä vaadi erillisiä turvajärjestelmiä. Nämä robotit tuovat uusia käyttömahdollisuuksia kohteisiin, joissa perinteisen robotin käyttäminen ei ole järkevää eikä taloudellisesti kannattavaa. Kompaktin kokonsa sekä helpon ohjelmoitavuuden ansiosta yhteistyörobotteja pystyy jopa siirtämään eri tehtävien välillä optimoiden koneen käyttöasteen.

Toteutamme Universal Robots -yhteistyörobotteja sekä Robotiq-tarttujia ja -antureita hyödyntäviä järjestelmiä kokonaisratkaisuna yhteistyössä Posicraft Oy:n kanssa. Robotiq-tarttujien ansiosta yhteistyörobotit pystyvät käsittelemään erilaisia kappaleita ennennäkemättömän joustavasti.

Universal Robots YouTubessa