Referenssit

ANDRITZ Warkaus Works Oy

ANDRITZ Warkaus Works Oy toimittaa vaativia painetta kestäviä komponentteja teollisuuden sooda- ja voimakattiloihin sekä robottiratkaisuja asiakasprosessien ja turvallisuuden parantamiseksi. Yrityksellä on pitkä ja laaja kokemus sooda- ja voimakattiloiden valmistuksesta.

Toimitimme ANDRITZ Warkaus Works Oy:n uudelle tehtaalle Varkauteen putkien esikäsittelyn automaation. Beckhoff-automaatiolla toteutetun järjestelmän tehtävänä on seurata putken valmistusta varastoon siirrosta taivutuskoneelle asti. Tiedot putkien käsittelystä saadaan ylemmältä järjestelmältä ja putkia seurataan yksilöllisesti läpi valmistusprosessin. Teimme kommunikoinnin hitsaus-, hiekkapuhallus- ja taivutuskoneen kanssa.

Järjestelmän laajuutta kuvaa se, että moottorikäyttöjä on 59kpl, servokäyttöjä 18kpl ja käyttöliittymiä 9kpl.

David Health Solutions Ltd.

DAVID tarjoaa kuntoutuslaitteita selälle, hartioille, lantiolle ja polville. Edistyksellisimmällä kuntoutustekniikalla DAVID on markkinajohtaja dataohjautuvassa laitepohjaisessa harjoitteluhoidossa. 

Teimme Davidille konepalvelusolun, jolla painopakkoja vaihdetaan työstökoneeseen. Solu toteutettiin KUKA:n robotilla ja painopakat noudetaan karusellistä, johon käyttäjä on ne laittanut. 

Exel Composites Oyj

Exel Composites Oyj on suomalainen pörssilistattu teknologiayhtiö, joka valmistaa erilaisia komposiittisia tuotteita teollisiin sovelluksiin.

Exel Composites Oyj:lle olemme toimittaneet usean erilaisen tuotantolinjan automaation. Näistä vaativin projekti oli olemassaolevan tuotantolinjan automaation täydellinen modernisointi, jossa kaikki vanhat ohjauslaitteet korvattiin uusimmalla Beckhoffin ohjaustekniikalla. Beckhoffin tuoteratkaisuiden avulla yli 200:n IO:n ja kahdeksan servon ohjaus pystyttiin toteuttamaan kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Perusteellinen esisuunnittelu mahdollisti projektin läpiviennin asiakkaan toivomalla tiukalla aikataululla aiheuttamatta ylimääräisiä tuotannon keskeytyksiä.

Oplatek Group Oy

Oplatek Group Oy on Pohjoismaiden johtava optisten komponenttien ja järjestelmien valmistaja.

Oplatekille olemme toimittaneet mm. Universal Robots -yhteistyörobotiikkaa sekä tarkkaa voima-anturointia hyödyntävän hiontalaitteen vähentämään hitaita käsin tehtäviä työvaiheita valmistusprosessissa. Lisäksi olemme toimittaneet erilaisia servo-ohjaimia hyödyntäviä laitteistoja esimerkiksi kuitujen vetoon käyttäen Schneider Electricin ohjaustekniikkaa.

Parmarine Oy

Parmarine Oy on johtava toimija rakennustuotannon ja laivanrakennuksen parissa.

Parmarinelle olemme suorittaneet usean olemassaolevan koneen tai laitteiston modernisointeja. Käyttöikänsä päähän tulossa olevan laitteiston ohjaustekninen modernisointi jatkaa laitteen tai koneen käyttöikää kustannustehokkaasti jopa vuosikymmenillä samalla varmistaen varaosien saatavuuden. Esimerkkinä Parmarinelle toimittamastamme modernisoinnista on Omronin tuotteilla tehty hitsausjigipöydän ohjaustekninen päivitys, jolla selkeytettiin laitteen käyttöä ja toimivuutta.

Famifarm Oy

Famifarm Oy kasvattaa ympäri vuoden tuoreita Järvikylä-tuotemerkillä myytäviä ruukkusalaatteja ja -yrttejä.

Famifarmille olemme toteuttaneet sekä laitteistojen modernisointia että kokonaan uusien kokonaisuuksien automatisointia. Modernisoinneista mainittakoon sarja kourukuljettimia, joihin uusimme kaikki sähköiset ohjaukset ja muutimme käyttöliittymät hankalista painonapeista nykyaikaisempaan kosketusnäyttöön. Olemme uusineet myös vesipumppaamon ohjaukset kokonaisuudessaan. Tässäkin projektissa kenttäväylätekniikan hyödyt olivat kiistattomat, sillä tiedon reaaliaikainen siirto n. kilometrin matkalla pumppaamon ja vesisäiliöiden välillä olisi ollut haastavaa ilman kenttäväylätekniikkaa ja valokuitukaapelointeja.

Suurin Famifarmille toimittamamme yksittäinen projekti on pakkaamon täydellinen automaatio. Pakkaamossa tuotteet lajitellaan ja ryhmitellään eri linjastoilta ja lopulta pakataan pahvilaatikkoihin, joissa ne siirretään asiakkaille lähetettäväksi.

SSG Sahala

SSG Sahala on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys.

SSG Sahalalle teemme ohjelmistokehitystä uusimpia teknologioita käyttäen. Monipuolinen kenttäkokemuksemme teollisuuden eri ympäristöistä yhdistettynä vahvaan ohjelmointiosaamiseen on osoittautunut erinomaiseksi kombinaatioksi mukautettujen sovellusten ja palveluiden luontiin.