Tommi Lindbom nimitettiin Savon Automaatio Oy:n uudeksi hallituksen jäseneksi

Tommi Lindbom

Tommi Lindbom nimitettiin 1.7.2024 Savon Automaatio Oy:n uudeksi hallituksen jäseneksi

Tommi Lindbom aloittaa uutena hallituksen jäsenenä heinäkuun alusta alkaen.

Lindbomilla on laaja kokemus suomalaisten yritysten johto- ja hallitustehtävistä vuosien varrella. Tommin vahvimpia osaamisalueita ovat myynti- ja strategiatyön kehittämien yritysten eri kehitysvaiheissa, sekä liiketoiminnan palveluiden, tavoitteiden ja toiminnan suunnittelu.

Lindbomilla on kokemusta mm. Ponssen, Junttanin, Karelia Parketin ja Frameryn johto- ja hallitustehtävistä.

Lindbom toivoo, että hän pystyy omalta osaltaan tuomaan Savon Automaatioon uusia toimintatapoja ja ideoita yrityksen tulevaisuuden kasvun ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Tommi pitää hyvänä asiana sitä, että Savon Automaation omistajat satsaavat jatkossa entistä enemmän yrityksen johtamisjärjestelmän kehittämiseen ja hallitustyöhön. Lindbom aloittaa ensimmäisenä ulkopuolisena hallituksen jäsenenä yrityksessä. Hänen mielestään Savon Automaatio on hyvin potentiaalisessa kehitysvaiheessa toimintansa suhteen.  Yrityksessä on sitoutunut ja osaava henkilöstö, ja sillä on loistavia asiakkaita ja referenssejä liiketoiminnan kasvattamiseksi tulevaisuudessa.

SAVON AUTOMAATIO

LUOTETTAVA JA
KETTERÄ KUMPPANI