Robotiikkapäivä 21.4.2022

Tervetuloa tutustumaan uusiin robotiikkaratkaisuihin 21.4.2022!

Järjestämme yhteistyössä ABB:n kanssa mahdollisuuden tutustua uusiin robotiikkaratkaisuihin 21.4.2022 toimitiloissamme. ABB:n lisäksi mukana myös Beckhoff Automation Oy:n sekä NewTech-hankkeen edustajia.

Avaa kutsu

Ohjelma torstaina 21.4.2022: Lisää kalenteriin

8:30 – 11:30 Avoimet ovet

 • Esillä mm.
  • ABB Oy, Robotics
   • Teollisuusrobotti IRB1200 & SafeMove
   • Cobotit GoFa & SAY
  • Beckhoff Automation Oy:n tuotteita
  • NewTech-hanke

13:00 – 16:30 Yrityskohtaisia aikoja (ajat varattava etukäteen)

 • Tutustumista esillä oleviin laitteisiin
 • Asiantuntijat yrityksen käytettävissä
 • Lisäksi mahdollisuus kartoittaa yrityksen tulevia robotiikan tarpeita

Ilmoittautumiset

Pyydämme ilmoittamaan arvioidun tulijamäärän kahvitarjoilun järjestämistä varten. Yrityskohtaiset ajat sovittava erikseen.

Ilmoittautuminen: https://savonautomaatio.fi/robo

Lisätietoja: https://savonautomaatio.fi/yhteystiedot/

Savon Automaatio Oy
Putkitie 2
79130 SORSAKOSKI
savonautomaatio.fi

Robotiikkapäivässä mukana:

ABB, Robotics – Tehokkuutta ja luotettavuutta tuotantoprosesseihin

ABB valmistaa teollisuusrobotteja, modulaarisia valmistusjärjestelmiä, ohjelmistoja ja robottipalveluja teollisuusasiakkaiden materiaalinkäsittelytehtäviin ja prosesseihin. ABB:n robotit hitsaavat, maalaavat, pakkaavat ja kokoonpanevat. Ne tehostavat ja optimoivat tuotantoprosesseja, parantavat niiden luotettavuutta ja turvallisuutta, sekä varmistavat tuotteiden laadun.

Beckhoff Automation – New Automation Technology

Beckhoff toimittaa PC-pohjaisia automaatiojärjestelmiä. Tuotevalikoimamme pääalueita ovat teollisuus-PCt, I/O- ja kenttäväyläkomponentit, liikkeenohjaustuotteet, automaatiosovelluksien ohjelmistot sekä ohjauskaapiton automaatio. Tuotteita voidaan käyttää erillisinä komponentteina tai kokonaisena ohjausjärjestelmänä. New Automation Technology -sloganimme kuvaa toimialasta riippumattomia ohjaus- ja automaatioratkaisuja, joita käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.

NewTech – Yritysten kasvu ja kansainvälistyminen

NewTech-hanke on Pohjois-Savon maakunnan sekä Pieksämäen ja Joroisten yhteinen teknologia- ja energia-alan pk-yritysten kehittämishanke, jonka toteutusaika on 1.1.2020 – 30.9.2022.

Hanke tarjoaa tukea alueen kone-, energia- ja terveysteknologia-alan sekä niille palveluja tuottavien pk-yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen edistämiseen sekä digitalisaation mahdollisuuksien käytännön hyödyntämiseen. Hankkeen päätoteuttaja on Navitas Kehitys Oy ja osatoteuttajat Iisalmen Teollisuuskylä Oy, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy ja Savonia ammattikorkeakoulu Oy. Hanketta rahoittaa Pohjois-Savon liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR), sekä alueen kunnat ja yritykset.

SAVON AUTOMAATIO

LUOTETTAVA JA
KETTERÄ KUMPPANI