RoboShow 13.9.2016 Navitas Varkaus tunnelmia

Universal Robots UR5

Savon Automaatio Oy ja Posicraft Oy järjestivät 13.9.2016 Universal Robots -yhteistyörobottien sekä MiR100-mobiilirobotin esittelytilaisuuden Navitaksessa Varkaudessa yhteistyössä TechnoGrowth ja TeknoStePS2018 -hankkeiden kanssa. Tilaisuuteen oli kutsuttu Varkauden ja sen lähialueiden yritysten edustajia tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin tehostaa yritystensä toimintaa uusilla robottiratkaisuilla. Esillä oli mobiilin MiR100-logistiikkarobotin lisäksi Universal Robotsin pieni UR3 ja keskikokoinen UR5 -yhteistyörobotti.

Vieraita saapuikin mukavasti ja saimme tavata niin uusia kuin vanhojakin tuttavuuksia. Kiitämme kaikkia kiinnostuneita ja toivomme tapaavamme vielä uudelleenkin – ehkäpä robotin käyttöönoton merkeissä.

Warkauden Lehti kirjoitti tilaisuudesta hyvän jutun, kannattaa käydä lukemassa: http://www.warkaudenlehti.fi/juttu/koneksi-tulee-tykaveriksi/

Videolla esitellyt UR3 ja UR5 -yhteistyörobotit:

Videolla esitelty MiR100-mobiilirobotti:

Kuten arvata saattaa, käytävällä itsekseen ajellut MiR100 herätti mielenkiintoa myös monen ohikulkijan kohdalla.

SAVON AUTOMAATIO

LUOTETTAVA JA
KETTERÄ KUMPPANI