UR5e-demorobotti ja konenäkösovellus

Rakensimme siirrettävän esittelyrobotin, jolla on helppo demota erilaisia sovelluksia asiakkaillemme. Robotiksi valitsimme Universal Robots UR5e -yhteistyörobotin ja liitimme siihen ifm:n O3D-sarjan 3D-kameran sekä Gimatic-sähkötarttujan.

Tämän videon demosovelluksessa 3D-kamera tunnistaa kappaleen ja lähettää sen sijaintitiedot robotille. Robotti poimii kappaleen hyödyntämällä voima-anturointia, jolla se tuntee kosketuksen kappaleeseen. Näin se saa kappaleesta hyvän otteen eikä törmäystä tapahdu. Poiminnan jälkeen kappale pudotetaan uuteen paikkaan ja aloitetaan sama alusta.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä teidän automaatiotarpeenne! Yhteystietomme löydät nettisivuiltamme osoitteesta https://www.savonautomaatio.fi/yhteystiedot/

SAVON AUTOMAATIO

LUOTETTAVA JA
KETTERÄ KUMPPANI